Onze diensten

Financiering

U heeft een project dat al is gestart, u heeft financiering nodig of een partner om het bedrijf over te nemen, wij staan ​​tot uw dienst voor een winnende vereniging. We bestuderen al uw verzoeken en begeleiden u over de hele wereld om u te helpen uw huidige project te realiseren.

Persoonlijke lening

Uw persoonlijke lening, zo snel mogelijk. Onze investeerders ondersteunen u bij al uw projecten. Stort uw persoonlijke lening binnen 24 uur tegen zeer concurrerende tarieven.

Hypotheek

Hypotheeklening Of het nu gaat om uw hoofdverblijf, uw tweede woning of om een ​​huurinvestering te doen, UNIT-INVEST vindt de meest geschikte lening voor uw project. 24 uur per dag een onmiddellijke online reactie van onze consultants.

Lening op school

Deze lening is eenvoudig en snel te verkrijgen en is bedoeld om de kosten voor het onderwijs van uw kinderen te financieren. Handige ondersteuning van UNIT-INVEST om terug naar school te gaan zonder je zorgen te maken over je kinderen. Zeer preferentieel tarief Korte termijn (10 maanden)

Doorlopend krediet

Een ideale oplossing om een ​​geldbedrag tot 20.000 euro te hebben. Het is aan u om te beslissen hoe u elke lening terugbetaalt door een maandelijkse betaling of een looptijd te kiezen.

Terugkoop van krediet

Kredietterugkoop om uw maandelijkse betalingen te verminderen en breng uw projecten tot leven. Consolideer uw tegoeden in één Verlaag uw maandelijkse leenkosten, financier een nieuw project of vind zelfs de capaciteit om te sparen, zoveel manieren om uw kredieten te gebruiken om financiële rust te vinden.

Snelle en gemakkelijke credits

Onze missie is om zakelijke financieringsoplossingen te vinden, om u te helpen bij het opstellen van een financieringsplan en om u te ondersteunen bij uw kredietbehoeften.

Voordelen van een online lening bijUNIT-INVEST

Bespaar tijd: u heeft geen afspraak nodig bij een bureau, u kunt 24 uur per dag rustig lenen bij u thuis.
Eenvoudig vergelijken: u kunt kredietaanbiedingen online vergelijken met slechts een paar klikken.
Eenvoud: het kost maar een paar minuten om een ​​online aanvraag in te vullen en ondersteunende documenten in te dienen.
Goedkoper: online concurrentie verlaagt de prijzen
LICHTE LENING

Financier uw toekomstige woning of hoofdbaan met een lening met vaste rente, aangepast aan uw situatie. U kunt gratis en vrijblijvend een financieringsvoorstel krijgen! Wijzig de voorwaarden van uw hypotheekaflossing op basis van uw financiële situatie.

Start uw leningaanvraag online en volg het advies van een specialist om de lening te vinden die bij u past. Wat uw situatie ook is, wij bieden u een optimale oplossing.

WAAROM KIEZEN VOOR UNIT-INVEST?

Een UNIT-INVEST-klant zijn, betekent profiteren van een unieke financiële relatie en exclusieve diensten